fbpx

Második karrier előadás sorozat – Mi az az énmárka és miért van rá mindenkinek szüksége?

Szerző: 2021. szept 26.CédrusNet Iroda, Második karrier, Szolgáltatások

Többek között ez is kiderült Pajkó Andrea júniusi énmárka előadásán. Az előadás folytatásaként szeptemberben egy workshopon dolgozhattak az érdeklődők saját énmárkájukon és útmutatást kaptak, hogy hogyan legyenek láthatóak, megjegyezhetőek és hitelesek. További részletek a cikkben.

Második karrier eseménysorozatunk újabb témával folytatódott: Pajkó Andrea vállalkozásfejlesztő szakember tartott izgalmas, gyakorlati példákkal fűszerezett előadást júniusban az énmárkáról nem csak vállalkozóknak. Majd szeptemberben egy workshop keretein belül segítette a jelenlévőket abban, hogy közelebb kerüljenek saját énmárkájukhoz. Mind az előadáson, mind a workshopon különböző szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezők vettek részt eltérő szakmai álmokkal, célokkal, mégis mindenki hasznos információkkal feltankolva, motiváltan ment haza.

Az interaktív előadáson megtudtuk például, hogy téves elgondolás az énmárkát az önreklámmal, önfényezéssel azonosítani. Andrea beszélt az énmárkával kapcsolatos további tévhitekről is, de az énmárka előnyei és hátrányai is szóba kerültek. Hogy hogyan lesz énmárkánk? Mélyre kell ásni ahhoz, hogy jó énmárkát tudjunk építeni. Össze kell szedni a szakmai, személyes tulajdonságokat, értékeket, tapasztalatokat, továbbá meg kell fogalmazni a céljainkat, küldetésünket. Ha ezek közül valami nincs jól kitalálva, akkor könnyen letéríthetnek minket a választott utunkról. A workshopon ezeknek a kérdéseknek néztünk a mélyére, és tippeket, útmutatást kaptunk arra vonatkozóan, hogy hogyan legyünk láthatóak, megjegyezhetőek és hitelesek.

Ha kíváncsi, hogy mi is az az énmárka és miért éri meg vele foglalkozni szakmától és korosztálytól függetlenül, akkor javasoljuk, hogy nézze meg az előadás felvételét a Második karrier klub zárt facebook csoportunkban. A workshopot pedig igény esetén ismét megszervezzük.

A szakmai és magánéletbeli érvényesülés nélkülözhetetlen eleme az önismeret, úgyhogy ezzel a témával folytatjuk tovább sorozatunkat. Mindenkit szeretettel várunk következő előadásunkra 2021. október 30-án 18 órától, melynek címe: Tudás, tapasztalat, és az önismeret? – Hogyan segít önmagunk ismerete egy elégedett élethez, előadója pedig Adamik Zsanett szociális segítő szakember lesz.

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV