fbpx

 Szolgáltatások > HírösNagyi

 

HírösNAgyi

Mit csinálnak a NAgyik?

A Nagyik legfontosabb feladata, hogy segítséget nyújtsanak a szülőknek a gyermekekkel való törődésben. A szülők sokszor nem tudják megoldani a munkájuk mellett, hogy például időben elhozzák a gyereket az óvodából/iskolából, és még a különórára, edzésre is odaérjenek vele. Az “igazi” nagyszülők még dolgoznak, más helyen laknak, a hétköznapi problémákban nem tudnak segíteni a fiataloknak.

A HírösNagyik tanulnak a gyerekekkel, kikérdezik a leckét, megtanítják varrni, kötni, sütni, főzni, ha a szülők kérik. Cél nem csak a gyermekfelügyelet, hanem a hasznos időtöltés.  

Természetesen, ha a szülök közös programot szeretnének, a Nagyik akkor is rendelkezésre állnak, hogy a szülők számára szabadidőt biztosítanak.

Hogy lehet igénybe
venni a szolgáltatást?

Személyesen

Térjen be irodánkba a Széchenyi István Közösségi Házba, a Széchenyi sétány 6. szám alatt és jelezze igényét.

Telefonon

Hívja a 06 20 625 9880 – as telefonszámot és jelezze igényét.

Hogy működik
a szolgáltatás?

A humánszolgáltatási koordinátor megbeszéli a szülőkkel, hogy hol, milyen jellegű segítségre van szükség, milyen rendszerességgel. A munkát vállaló Nagyik közül munkatársunk próbálja megtalálni a feladatra legalkalmasabb jelentkezőt.  

A családdal a Nagyit összeismerteti, kölcsönös szimpátia esetén segíti a közös munkájukat. 

A szolgáltatás díja az igénybe vevő és a HírösNagyi közötti megállapodástól függ. 

“Nagyi képzésen tanultakat, elsősorban az unokáimnál tudom hasznosìtani. Sokkal türelmesebb vagyok, több értékes időt töltök velük és jobban megoldom és kezelem a konfliktushelyzeteket. Sok mindenben változott az életem, azóta járok családhoz is, Koramentorházba is, ahol gyerekekre vigyázok, ami nagy boldogsággal tölt el. Nem utolsó sorban pénzt is kapok érte.”

Mária

"Ez a lehetőség nagyon sokat adott nekem, mert egy jól felépített, színvonalas tanfolyam volt, remek és felkészült előadókkal és aktív csoporttársakkal. Sok új ismerettel és a régiek felelevenítésével hasznos tanácsokat kaptam."

Marika

"Én idős koromra is találtam munkát, tisztelnek, szeretnek, megbecsülnek. Nagyon örülök, hogy az elsők közt elvégezhettem a tanfolyamot. Ötletem sincs, mit tennék, ha ez nem így alakult volna."

Ildikó

"Nekem a képzés legfontosabb hozadéka az volt, hogy alakult egy olyan közösség a résztvevőkből, ami bámulatos. Megtanultuk, hogy kell modernül élni a hétköznapjainkat. Rákényszerültünk az internet mindennapos használatára. Megtanultunk önéletrajzot írni. Megismertük a vállalkozói lét lehetőségeit, előnyeit és hátrányait. A tanfolyam elvégzése után nagyon jó volt megtapasztalni, milyen érzés, ha egy szervezet - a CédrusNet - garanciát vállal értünk (Nem kell győzködni a megrendelőt, hogy megbízhat bennünk)."

Mária

"Egy új környezetbe cseppenve régi ismereteket felelevenítve, sok új dolgot hallva, kipróbálva egy új közösség tagja lettem. Sok rendezvényen, közösségi programokon vettünk részt, megismerték a városban a CédrusNet fogalmat és mi is új barátokra, ismerősökre tettünk szert. A CédrusNet segítségével munkalehetőséget is kaptam. Köszönet a program megálmodójának és az összes képzést elősegítő munkatársnak. Örülök, hogy az elsők között lehettem jelen."

Kapcsolódó hírek

HírösNagyi találkozót tartottunk

HírösNagyi találkozót tartottunk

A nagymamák világnapja alkalmából találkozóra hívtuk a nálunk végzett HírösNagyikat. Reggel még úgy tűnt, hogy elmossa az eső a programot, de mire megérkeztek az első vendégek, a felhők elvonultak és a nap is kisütött! Így zavartalanul telt a délelőtt. Molnár Szilárd,...

bővebben
Újabb HírösNagyikat köszöntöttünk

Újabb HírösNagyikat köszöntöttünk

Immáron hatodik alkalommal osztottunk tanúsítványt a frissen végzett HírösNagyiknak a CédrusNet Kecskemét Programban. Két héttel ezelőtt különböző célokkal, különböző motivációval léptek be a 6. HírösNagyi képzés résztvevői a CédrusNet Kecskemét Program kapuján....

bővebben
Elindult HírösNagyi képzésünk 

Elindult HírösNagyi képzésünk 

Idei első HírösNagyi képzésünk 7 fő részvételével indult el május 11-én. A képzés során önismereti tréner, családterapeuta, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, gyermekorvos segíti a leendő HírösNagyikat, hogy megfelelő tudással felvértezve vállaljanak feladatokat a...

bővebben
Májusban ismét indul HírösNagyi képzés

Májusban ismét indul HírösNagyi képzés

A CédrusNet Kecskemét Program megújult elméleti ismereteket tartalmazó HírösNagyi  képzést indít 2023.05.15-én. A 46 órás képzésre azoknak az 50 év felettieknek a jelentkezését várjuk, akik szívesen foglalkoznak gyermekekkel, akik hasznos elfoglaltságot...

bővebben

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Szécshenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV