fbpx

 Szolgáltatások > HírösNagyi

 

HírösNAgyi

Mit csinálnak a NAgyik?

A Nagyik legfontosabb feladata, hogy segítséget nyújtsanak a szülőknek a gyermekekkel való törődésben. A szülők sokszor nem tudják megoldani a munkájuk mellett, hogy például időben elhozzák a gyereket az óvodából/iskolából, és még a különórára, edzésre is odaérjenek vele. Az “igazi” nagyszülők még dolgoznak, más helyen laknak, a hétköznapi problémákban nem tudnak segíteni a fiataloknak.

A HírösNagyik tanulnak a gyerekekkel, kikérdezik a leckét, megtanítják varrni, kötni, sütni, főzni, ha a szülők kérik. Cél nem csak a gyermekfelügyelet, hanem a hasznos időtöltés.  

Természetesen, ha a szülök közös programot szeretnének, a Nagyik akkor is rendelkezésre állnak, hogy a szülők számára szabadidőt biztosítanak.

Hogy lehet igénybe
venni a szolgáltatást?

Személyesen

Térjen be irodánkba a Kápolna utca 24. szám alatt és jelezze igényét.

Telefonon

Hívja a 06 20 625 9880 – as telefonszámot és jelezze igényét.

Hogy működik
a szolgáltatás?

A humánszolgáltatási koordinátor megbeszéli a szülőkkel, hogy hol, milyen jellegű segítségre van szükség, milyen rendszerességgel. A munkát vállaló Nagyik közül munkatársunk próbálja megtalálni a feladatra legalkalmasabb jelentkezőt.  

A családdal a Nagyit összeismerteti, kölcsönös szimpátia esetén segíti a közös munkájukat. 

A szolgáltatás díja az igénybe vevő és a HírösNagyi közötti megállapodástól függ. 

“Nagyi képzésen tanultakat, elsősorban az unokáimnál tudom hasznosìtani. Sokkal türelmesebb vagyok, több értékes időt töltök velük és jobban megoldom és kezelem a konfliktushelyzeteket. Sok mindenben változott az életem, azóta járok családhoz is, Koramentorházba is, ahol gyerekekre vigyázok, ami nagy boldogsággal tölt el. Nem utolsó sorban pénzt is kapok érte.”

Mária

"Ez a lehetőség nagyon sokat adott nekem, mert egy jól felépített, színvonalas tanfolyam volt, remek és felkészült előadókkal és aktív csoporttársakkal. Sok új ismerettel és a régiek felelevenítésével hasznos tanácsokat kaptam."

Marika

"Én idős koromra is találtam munkát, tisztelnek, szeretnek, megbecsülnek. Nagyon örülök, hogy az elsők közt elvégezhettem a tanfolyamot. Ötletem sincs, mit tennék, ha ez nem így alakult volna."

Ildikó

"Nekem a képzés legfontosabb hozadéka az volt, hogy alakult egy olyan közösség a résztvevőkből, ami bámulatos. Megtanultuk, hogy kell modernül élni a hétköznapjainkat. Rákényszerültünk az internet mindennapos használatára. Megtanultunk önéletrajzot írni. Megismertük a vállalkozói lét lehetőségeit, előnyeit és hátrányait. A tanfolyam elvégzése után nagyon jó volt megtapasztalni, milyen érzés, ha egy szervezet - a CédrusNet - garanciát vállal értünk (Nem kell győzködni a megrendelőt, hogy megbízhat bennünk)."

Mária

"Egy új környezetbe cseppenve régi ismereteket felelevenítve, sok új dolgot hallva, kipróbálva egy új közösség tagja lettem. Sok rendezvényen, közösségi programokon vettünk részt, megismerték a városban a CédrusNet fogalmat és mi is új barátokra, ismerősökre tettünk szert. A CédrusNet segítségével munkalehetőséget is kaptam. Köszönet a program megálmodójának és az összes képzést elősegítő munkatársnak. Örülök, hogy az elsők között lehettem jelen."

Kapcsolódó hírek

Befejezödött az             5. HírösNagyi képzés

Befejezödött az 5. HírösNagyi képzés

Tegnap újabb 17 HírösNagyi vette át a tanúsítványt annak igazolásaként, hogy részt vett a 46 órás képzésen. Az új és a megújított ismeretek birtokában kezdhetik meg új hivatásuk gyakorlását, hisz HirösNagyi-nak lenni nem csupán egy munkakör, hanem egy olyan társadalmi...

bővebben
Elindult az 5. HírösNagyi képzés!

Elindult az 5. HírösNagyi képzés!

Örömmel adunk hírt róla, hogy október 04-én indult az új Nagyi képzés, melynek során 17 hallgatót köszöntöttünk.  Az első nap Varjú Lajos, mentálhigiénés szakember irányításával a leendő HírösNagyik játékos formában önismereti és asszertív kommunikációs tréninget...

bővebben
Októberben ismét indul HírösNagyi képzés

Októberben ismét indul HírösNagyi képzés

A CédrusNet Kecskemét Program megújult elméleti ismereteket tartalmazó HírösNagyi  képzést indít 2022.10.04-én. A 46 órás képzésre azoknak az 50 év felettieknek a jelentkezését várjuk, akik szívesen foglalkoznak gyermekekkel,...

bővebben

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Kápolna utca 24.
Kecskemét
6000

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 326 045
Email címünk
kapcsolat
@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket