fbpx

Második karrier sorozat – beszámoló a 2021-es év történéseiről 

Szerző: 2022. febr 17.Beszámolók, Második karrier

2021 májusában indítottuk útjára Második karrier címmel új sorozatunkat, melynek célja az 50 év felettiek szakmai megújulásának támogatása. A sorozatban 5 előadás, 3 workshop, 1 interjú és 1 klub találkozó valósult meg 2021-ben.

A CédrusNet Kecskemét Program 2021. évre kitűzött kiemelt vállalása az 50-64 év közötti munkaképes korú réteg számára a második karrier indítását támogató szolgáltatások bevezetése volt. Meggyőződésünk, hogy sok potenciál rejlik ebben a korosztályban, tudásuk, tapasztalatuk gazdaságunk, társadalmunk hasznára válik. Éppen ezért szeretnénk támogatást nyújtani az 50 év felettiek szakmai megújulásában, új készségek elsajátításában. A Második karrier néven 2021 májusában indított új eseménysorozatunkat is ezzel a céllal hívtuk életre. 

A sorozatban helyet kapnak előadások, gyakorlati foglalkozások (workshopok) és inspirációs céllal, jó példákat bemutató beszélgetések. A sorozat előadásain és workshopjain eddig énmárkáról, önismeretről, kudarcokról, kiégésről esett szó. A programokra olyan előadókat hívtunk, akik a jobb érvényesülés, az önismeret, az álláskeresés szakemberei, így előadást tartott nálunk Pajkó Andrea vállalkozásfejlesztő szakember, Adamik Zsanett szociális segítő szakember és Schonerné Emődi Edit HR szakember és coach is. Hegymegi István volt az első interjú meghívott vendége, aki szakmai váltásairól és karrier-tervéről mesélt nekünk. A klubtalálkozó célja, hogy a szakmai megújulásra vágyók megélhessék a közösséghez tartozás élményét és egymás támogatását is. 

A sorozatban 2021-ben 5 előadás, 3 workshop, 1 interjú, 1 klubtalálkozó valósult meg. Az eseményeken személyesen 50 fő jelent meg, online pedig 600 alkalommal nézték meg az előadások felvételeit. 

2022 januárjában az Égni vagy elégni?! című workshoppal folytatódott a sorozat, majd január végén az életközépi válságról volt szó Schonerné Emődi Edit HR szakember és business coach tolmácsolásában. 

A résztvevők visszajelzései alapján a kommunikáció és a vállalkozásidítás az a két terület, melyre a legnagyobb érdeklődés mutatkozott, így idén ezek a témák is helyet kapnak a sorozatban. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk programjainkon! 

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV