fbpx

Látogatás a Bozsó Gyüjteményben

Szerző: 2022. febr 22.CédrusKörök

A Hunyadivárosi CédrusKör szervezésében három csoportunk is ellátogatott február 17-én és 18-án a Bozsó Gyűjteménybe, ahol tárlatvezetéssel egybekötve megtekintették azt az időszaki kiállítást, melyet Bozsó János festőművész műveiből válogattak össze. A CédrusKörök tagjai először megcsodálhatták a mester korai képeit, melyeken lendületes ecsetvonásokkal vagy festőkéssel vitte fel a vászonra a festéket. A program második felében a művész későbbi képeit tekinthették meg, így láthatták, azt is, hogy a festő technikái mennyit változott az idők során. A képeket Kovács Ágnes művészettörténész mutatta be és elemezte szakmailag a látogatók számára, amit ezúton is köszönünk nekik. 

A Hunyadivárosi CédrusKör a továbbiakban is tervezi hasonló kulturális események megszervezését, több múzeum meglátogatását. Egyetértünk abban, hogy az ilyen és hasonló programok segítik a közösség összekovácsolódását, egymás megismerését, valamint mindig tanulunk valami újat, ami gazdagítja a tudásunkat. Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, hívd a 06 70 798 35 22-es telefonszámot! Szeretettel várunk!


Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV