fbpx

Második karrier előadás- és workshop sorozat 

Szerző: 2024. máj 3.Második karrier

Második karrier programunk előadássorozatának kezdő állomása Schonerné Emődi Edit HR szakember és business coach “Újratervezés, azaz önismereti kincskeresés” témájú igazán informatív workshopjának első része volt.  

A résztvevők számára nagy megkönnyebbülést jelentett, amikor a bemutatkozásokat hallgatva kiderült, hogy problémáikkal nincsenek egyedül, maximálisan megértő közegre találtak egymás személyében. Igazán érdekfeszítő volt a vendégek inspirációját hallgatni, hogy miért találták fontosnak a részvételt ezen az eseményen. Volt, aki a munkaköréhez gyűjtött ötleteket, hogy hatékonyabban segíthessen a hozzá fordulóknak, volt, aki azért jött, hogy elébe menjen a problémáknak még mielőtt azok kialakulhatnának akár kiégés, akár új munkahely keresése témájában. Volt, aki már nagyon régóta álláskereső, és olyan is, aki a közelmúltban vált azzá, valamint volt, aki azzal a céllal érkezett, hogy kicsit jobban beleláthasson a fiatalabbak gondolkodásmódjába, kapcsolódási pontokat találjon, hogy ezáltal csökkenthesse a generációk közötti különbségekből fakadó esetleges nézeteltéréseket.  

A jelenlévők szakértő segítséggel visszatekintettek eddigi karrierútjukra, kielemezték mi az, amire igazán büszkék lehetnek, valamint azt is, amit most már másképp csinálnának. 

Ismeretségek szövődtek, telefonszámok cserélődtek, hasznos információk hangzottak el, többek között a 2024. május 10-i Állásbörzéről is a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályának szervezésében, ahol sok-sok helyi munkáltató között kiállítóként a Cédrusnet Kecskemét Program is helyet kap. 

Bizton állíthatjuk, a résztvevők pozitív energiával feltöltve, lelkiekben kicsit megerősödve, hasznos felismerésekkel és “aha élményekkel” tértek haza.  

A workshop második részére Gyakorlatias karriertanácsok címmel 2024. május 16-án 17:00-19:00 óra között kerül sor a Széchenyi István Közösségi Házban, ahová várjuk az érdeklődőket! 

Részletek a május 16-i előadásról: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet/posts/pfbid02cp6KmbNYDd72YZGhqNXurUefVT2yEQcBMU37kbmefrE91bJx86Kd2nWWcoPu24i4l 

Regisztráció: https://forms.office.com/e/DZiKEkJBGi?origin=lprLink 

#cédrusnetkecskemét #másodikkarrier #SchonernéEmődiEdit #HRszakember #újratervezés #önismeret #SzéchenyiIstvánKözösségiHáz

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV