fbpx

HR Fest, a HR szakemberek fesztiválja Kecskeméten

Szerző: 2022. máj 12.CédrusNet Iroda

A humánerőforrás szakemberek számára rendezett – az ország több nagyobb városában már ismert – HR Festnek idén először Kecskemét is otthont adott. A rendezvényt 2022. április 28-án tartották meg a Neumann János Egyetemen közel 50 előadó részvételével. Megközelítőleg 400 vendég volt kíváncsi a 3 teremben zajló előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre és workshopokra, melyek fő témái a toborzás, megtartás, motiváció voltak. Az előadásokon, beszélgetéseken a helyi nagyobb cégek HR vezetői is szót kaptak, meséltek a pandémia kapcsán kialakult gyakorlatokról, az atipikus foglalkoztatási lehetőségekről, illetve szóba került a szakemberállomány idősödése, a tudásmegosztás szükségessége és a minden szektort érintő szakemberhiány is.  

A CédrusNet Kecskemét számára is fontos volt az eseményen való részvétel, hiszen figyelemmel kísérjük a munkaerőpiac trendjeit, továbbá kiváló lehetőség volt, hogy a helyi gazdasági szereplők HR szakembereivel találkozzunk. Az előadásokon hallottak megerősítettek minket abban az elképzelésünkben, hogy az irodánk által meghonosítani kívánt családtitkár szolgáltatásnak szerepe lehet a munkáltatói márka építésében. Azt is megtudtuk, hogy a gyártó vállalatok fizikai állományának támogatására jelenleg kevesebb eszköz áll a HR szakemberek rendelkezésére, ezért is érdemes lehet fontolóra vennie a cégeknek a családtitkár szolgáltatás bevezetését.  

Köszönjük az inspirációt és a kapcsolatépítési lehetőséget. A következő kecskeméti HR Festen is ott a helyünk. 

Kép forrása: https://hrfest.com/galeria/hr-fest-on-tour-kecskemet-2022/

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV