fbpx

Fogadj örökbe egy fát!

Szerző: 2022. máj 18.CédrusKörök

A Zöld Vitalitás CédrusKör ezennel meghirdeti a Fogadj örökbe egy fát! kezdeményezését, melynek célja, hogy óvjuk a környezetünkben élő fák egészségét, vitalitását. A kezdeményezés hátteréről itt írtunk részletesebben.

Városunkban sok idős és fiatal fa van az utcákon, köztereken, melyeknek nagy szerepe van Kecskemét időjárásában, oxigénellátásában, így jelentősen hozzájárulnak komfortérzetünkhöz. Tegyünk hát azért, hogy sokáig részei legyenek a környezetünknek. Hogyan? 

  1. Válassz ki egy köztéri facsemetét a lakóhelyedhez vagy a munkahelyedhez közel. 
  1. Hetente 1 alkalommal locsold meg legalább 1-2 vödör vízzel. Nyáron, nagy szárazságban heti több alkalommal öntözd meg. 
  1. Készíts egy fotót a fáról és annak öntözéséről és tedd ki nyilvános bejegyzésként a Facebook oldaladra. A szövegbe írd be a #fogadjörökbeegyfát szót (hashtaget). 
  1. Ha szeretnéd, hogy az örökbefogadott fád felkerüljön a Fogadj örökbe egy fát! térképére, írd a képhez, hogy hol található (utca, tér, esetleg házszám). 

A #fogadjörökbeegyfát hashtaggel kiposztolt képekből szemezgetni fogunk és időről-időre, képekkel beszámolunk arról, hogy hány fát fogadtak örökbe Kecskemét lakói, a CédrusKörök tagjai. 

Fogadj örökbe egy fát és oszd meg a bejegyzést, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez. 

Köszönettel a ZöldVitalitás CédrusKör és a CédrusNet Kecskemét csapata 

Az első locsolás

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV