fbpx

HírösNagyi továbbképzés – avagy játszani tanultak a Nagyik 

Szerző: 2024. jún 17.HírösNagyi képzés

A végzett HírösNagyiknak tartottunk továbbképzést 2024. június 17-én. Fontosnak tartjuk, hogy a HírösNagyik kezét az alapképzés elvégzése után se engedjük el, közösségépítő alkalmakat, továbbképzéseket  szervezünk számukra. Az igényeiket felmérő kérdőív válaszai alapján ezt az alkalmat a játéknak szenteltük. 

Szűrszabóné Kovács Szilvia gyógypedagógus mesélt a 0-3 éves korú gyermekek mozgás- és beszédfejlődéséről és a fejlődésüket támogató otthoni játékos tevékenységek típusairól. Az előadó az elméletet sok-sok gyakorlati példával tette megjegyezhetőbbé.

Egyszerű, a háztartásokban is megtalálható alapanyagokból, hozzávalókból elkészíthető remek játék-ötleket, recepteket is kaptak a jelenlévő Nagyik.  A továbbképzés második felében krumplinyomdát és só-liszt gyurmát készítettek a résztvevők és mondókákat is felelevenítettek.  

Következő alkalommal a 4-6 éves korú gyermekek számára hasznos játékokról lesz szó. 

#cédrusnetkecskemét #hírösnagyi #hírösnagyitovábbképzés #gyógypedagógus

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV