fbpx

Gyermeknapon kézműveskedtek önkéntes HírösNagyik 

Szerző: 2023. máj 31.CédrusNet Iroda

A Hírös Agóra épülete előtt megrendezett gyermeknapon a HírösNagyik külön sátorban, szerető gondoskodással és kreatív ötletekkel várták május 27-én szombaton a kisgyermekeket egy kis kézműveskedésre. Kisebbek és nagyobbak is bármikor becsatlakozhattak a nap folyamán. Kézügyesség nem volt szükséges, hiszen a Nagyik mindenben segítettek! 😊 

A HírösNagyik felkészülten érkeztek a gyereknapra, ugyanis előzőleg a Kápolna utca udvarán közösen ötleteltek, sablonokat rajzoltak, vágtak és mintadarabokat készítettek. Ennek köszönhetően színes papírmadarat, szélforgót, golyókapkodó origamipoharat, az újrahasznosítás jegyében pedig wc papír gurigából kecskét készíthettek, vagy éppen színezhettek, rajzolhattak a sátorba betérők.

A nap folyamán közel 30 gyermek fordult meg a HírösNagyik sátrában, de nem csak ők alkottak, pár szülő is kedvet kapott a kézműveskedéshez. Egy-egy alkotás olyan gyönyörűen sikerült, hogy, muszáj volt megörökítenünk. Feltöltődés volt számunkra a nap: pezsdítő volt a nemzedékek kapcsolódását látni, megélni, a kecskeméti családokkal találkozni. 

Nagyon köszönjük a jelenlévő 8 HírösNagyinak, hogy szabadidejüket feláldozva segítették szebbé varázsolni a kecskeméti gyermekek ünnepét! 

Kövess minket:

► Web: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/

► Facebook: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cedrusnet-kecskemet


► YouTube: CédrusNet Kecskemét Program


#gyermeknap #hírösagóra #cédrusnetkecskemét #hírösnagyi #kecskemét

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV