fbpx

Gyakorlatias karrier-tanácsok workshop 

Szerző: 2024. máj 17.Második karrier

Ismét nagy érdeklődés övezte Schonerné Emődi Edit HR szakember és business coach előadását a Széchenyi István Közösségi Házban. A jelenlévők nagy része a workshop első felén is részt vett a hónap elején, de újonnan érkezett érdeklődőket is köszönthettünk. 

Naprakész gyakorlati információkat kaptak az önéletrajz írásához, a telefonos előszűréshez, az állásinterjún való megjelenéshez, és nagyon fontos üzenetet is arra vonatkozóan, hogy a munkakeresés mellett mi az, ami segítséget nyújthat egy boldogabb teljes élethez. Kulcsfontosságú, hogy felismerjük 50 felett is az értékeinket, hogy a sok kudarc után még mindig maradjon erőnk újra és újra próbálkozni. Az önismeret elengedhetetlen feltétele többek között a jó önéletrajz írás mellett az állásinterjún nyújtott kiváló teljesítménynek is. Ezenkívül összegyűjtöttük azokat az előnyöket a teljesség igénye nélkül, amelyek a korral járnak, mint tapasztalat, emberismeret, kitartás, ami a munkáltató szempontjából kétségkívül hasznos lehet. 

Mindemellett praktikus tippekre, tanácsokra és megválaszolandó kérdésekre is szert tettek a résztvevők ahhoz, hogyan tudják érdekeiket minél jobban érvényesíteni mind a munkaerőpiacon, mind az élet egyéb területein. 

A szakmai hr-es előadáson túl egy kis ventillációra is adódott lehetőség, örömmel konstatálták a jelenlévők ahogyan az első alkalommal is, hogy problémáikkal nincsenek egyedül, és ha mindenre nem is kaptak ott akkor kielégítő választ, kétségkívül sok tekintetben közelebb kerültek a céljaik eléréséhez. 

Második karrier programunkat rövidesen további előadásokkal és workshopokkal, valamint gyárlátogatásokkal és pódiumbeszélgetésekkel folytatjuk, a CédrusNet Kecskemét facebook oldalán és honlapján naprakész információk találhatók a soron következő rendezvényeinkről. 

#cédrusnetkecskemét #másodikkarrier #széchenyiistvánközösségiház #HRszakember #karriertanácsadás

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV