fbpx

Az idősödés kihívásainak kezelése határon átnyúló módon

Szerző: 2022. nov 21.Hírek a világból

Az Ipoly-völgye ETT „Integrált, idősbarát régió fejlesztése az Ipoly-völgye ETT térségében” nevű projektben résztvevő települések szakemberei látogatást tettek a CédrusNet Kecskemét Programnál. Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program által finanszírozott projekt keretein belül  olyan társadalmi innovációkat ismernek meg az Ipoly-völgye polgármesterei és szociális munkatársai, amelyekkel jelentősen javíthatják az ott élő szépkorúak életminőségét. Fő céljuk, hogy megváltoztassák az idős generációk társadalmon belül betöltött szerepéről való gondolkodást.

A Városháza részéről Engert Jakabné alpolgármester asszony mutatta be Kecskemét idősödésügyi programjait. A CédrusNet részéről részleteztük azokat a társadalmi innovációkat, amelyekkel Kecskemét igyekszik az idősödő társadalom jelentette kihívásokat az előnyére fordítani. Kollégáink bemutatták a Második karrier, a Családtitkár fejlesztéseinket, a HírösNagyi és Időslátogató új képzéseket, szolgáltatásokat, az aktív idősödés új közösségeit, a Szenior Egyetemet, a közösségi kávézó koncepcióját, az iroda tudásmenedzsment rendszerét, valamint a Digitális Tudásközpontot.

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV