fbpx

CédrusKörök történései a 2021-es év végén

Szerző: 2022. márc 1.CédrusKörök

A 2021. évet tőlünk megszokott módon aktívan, tevékenyen, mondhatnánk amolyan CédrusKörösen zártuk! 😊 Rövid beszámolónkban bemutatjuk köreink eseménydús utolsó néhány hetét a tavalyi évből. 

Örömmel tudatjuk, hogy megalakult a Hunyadivárosi CédrusKör, akik a városrészi vállalásaikon túl, az amatőr képzőművészetek világában tevékenykednek. Rajzolni, festeni tanulnak, novellákat olvasnak, majd az olvasottakat közösen átbeszélik, később egy-egy kiragadott jelenetet illusztrálnak belőle. Velük együtt már nyolc CédrusKör tevékenykedik a városban.  

Büszkén számolunk be arról is, hogy a CédrusNet Kecskemét GyaloglóKlub vendége volt Grosán Pál többszörös szenior atlétika világbajnok, aki motiváló előadást tartott az aktív időkorról, a mozgás és a hasznosságérzés, valamint a jókedv és vitalitás megőrzésének fontosságáról. 

A Vacsiközi CédrusKör is aktívan tevékenykedett, részt vettek a Guba parkban tartott avargyűjtésen, és segédkeztek a Mátyás téri betlehem felállításában. 

A Széchenyivárosi CédrusKör minden szerdán közös gyaloglást szervezett a Benkó Dombnál, valamint többen közülük Nordic Walking tanfolyamon vettek részt.  

A ZöldVitalitás CédrusKör ismeretterjesztő kerékpár túrán volt a Nyomási erdőben, ahol gyógynövényeket és gombákat gyűjtöttek, valamint a CédrusKör önkéntesei két alkalommal is részt vettek az Arborétum őszi munkálataiban. 

A Rózsakerti CédrusKör egy jó hangulatú találkozóval lezárta a tavalyi szabadtéri szezont.  

Az Időslátogató CédrusKör, illetve a HírösNagyi CédrusKör tagjai pedig folyamatos továbbképzéseken vettek részt, például önismereti tréningen vagy a demenciáról szóló előadássorozaton.  

Közösen voltunk Szenior Moziklubban, ahol az Inkább lennék özvegy című angol romantikus drámát néztük meg, majd beszélgettünk a filmről, és szintén együtt mentünk a Szentcsalád Plébánián tarott jótékonysági gálakoncertre is.  

Közösségben lenni, hasznosnak lenni, tanulni, mozogni jó, kikapcsolódni is jó. CédrusKör tagnak lenni pedig a legjobb, mert ott ez mind egy helyen elérhető!! Csatlakozz hozzánk, tanulj, mozogj, vállalj feladatot, szerezz barátokat! 

Nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy az idei évben is mindenki megtalálja nálunk a számára kedves tevékenységet, hogy lehetőséget biztosítsunk önkéntes munkavégzésre, tudás és ismeretszerzésre, aktivitásra. Ne légy otthon egyedül! Téged is szeretettel várunk! 

Csatlakozni lakóhelytől függetlenül, bármelyik CédrusKörünkhöz lehet, ezzel kapcsolatos további információt a +36 70 798 35 22 -es telefonszámon, vagy a kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu e-mail címen tudunk adni.  

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV