fbpx

Indul a Hírös Szenior Egyetem 2024. tavaszi szemesztere

Szerző: 2024. febr 1.Hírös Szenior Egyetem

A skandináv országokban a 60 év körüli idősödőt még egy teljesértékű munkavállalónak, a munkaerőpiac teljesértékű tagjának tekintik. Ott az időskori tanulás az egész társasdalom számára fontos. A tanulás lehetősége a kinyújtott életkor kiemelt eleme, eszköze, így nem az idősödő társadalommal van gond, hanem azzal, hogyan gondolunk erre, hogyan szolgálják ezt a mentalitást az intézmények.  

Szerencsénk van Kecskeméten, hiszen van egy korbarát egyetemünk, van egy városi szintű idősödésügyi program, így több lehetőségünk is van az idősödéskori tanulásra!

Örömmel jelezzük, hogy a korbarát címmel rendelkező Neumann János Egyetemmel együttműködésben hamarosan indul a Hírös Szenior Egyetem a szokásos kiváló helyszínen: Izsáki út 5, CAMPUS/Oktatási épület/1.06 B.

Az előadások időpontjai a következők lesznek ebben a félévben:

Február 21.

Március 6.

Március 20.

Április 3.

Április 17.

Május 8.

Május 22.

Mindegyik szerdán a szokott időben, 17:00-18:30 óra között találkozunk!

Hamarosan jelentkezünk a részletes programmal, illetve az egyetem által a rendes felsőoktatási képzés keretében meghirdetett azon kurzusok listájával is, ahova várják az 50 pluszos kecskemétieket tanulni az új ismereteket!

Addig is fogadjátok szeretettel az alábbi kis képes összefoglalót az elmúlt tanévünk képeiből, illetve nézzétek meg újra és újra a nagyon értékes eddigi előadásokat: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/mediatar/

Tudj meg többet közösségünkről:

► Web: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/

► Facebook: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cedrusnet-kecskemet

#kecskemét #cédrusnetkecskemét #hírösszenioregyetem #neumannjánosegyetem #korbarátegyetem #nje #lifelonglearnig #aktívidősödés

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV