fbpx

Gyöngy-percek a CédrusNet Kecskemét közösségében

Szerző: 2024. jan 25.CédrusNet Iroda

Az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából ma a Széchenyi István Közösségi Házban a mályva, rózsaszín, lila színű gyöngyökből csodálatos karkötők készültek a CédrusNet Kecskemét lelkes tagjainak kezei által.  

A Mályvavirág Alapítvány már 11. alkalommal vesz részt a nemzetközi figyelemfelhívó kampányban, és koordinálja a magyarországi eseményeket. Az eseményhez országszerte több mint 200 település csatlakozik.  

Az esemény azért kapta idén a Gyöngy-percek nevet, mert azt szeretnék, ha mindenkihez eljutna fő üzenetük: a méhnyakszűrés csak pár percig tart, de ÉLETET MENTHET

A kecskeméti Rákóczi Nőgyógyászati rendelő, mint Mályva Pont és a CédrusNet Kecskemét együtt csatlakozik a programhoz Dr. Seregély Attila szülész-nőgyógyász hétfői előadásával, illetve a mai gyöngyfűzéssel.  

A gyöngy a HPV és a méhnyakrák elleni védelmet szimbolizálja. A találkozás alatt sok hasznos információt kaptunk a méhnyakrák megelőzés lehetőségeiről a Rákóczi Rendelő munkatársától, Gehér Évától, de beszélgethettünk Dr. Kovács Fatime mentálhigiénikus szakemberrel is, aki nőként különösen fontosnak tartja a testi, lelki, mentális harmóniát.  

Az országszerte elkészített gyöngy karkötőket az alapítvány eljuttatja nőgyógyászati daganattal érintetteknek, azzal az üzenettel, hogy nincsenek egyedül.  

A CédrusNet Kecskemétnél különösen fontosnak tartjuk az együttműködést, ami megerősítheti az emberek közötti kapcsolatokat és köteléket. Az, hogy közösen kiállunk egy nemes célért, kifejezi a közösség szolidaritását és felelőségvállalását. Az egymás mellett való kiállás inspiráló is lehet az egyének számára. Látni, hogy mások is részt vesznek egy nemes ügyben, ösztönözheti az egyéneket, hogy maguk is tegyenek valamit a közösségükért.  

Köszönjük a fantasztikus csapatmunkát!  

Tudj meg többet közösségünkről:

► Web: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/

► Facebook: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cedrusnet-kecskemet

#kecskemét #cédrusnetkecskemét #széchenyiváros #mályvavirágalapítvány #gyöngy-percek #szik #széchenyiistvánközösségiház #méhnyakrák #rákóczirendelőkecskemét

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV