fbpx

HírösNagyi találkozót tartottunk

Szerző: 2023. júl 14.Galéria, HírösNagyi képzés

A nagymamák világnapja alkalmából találkozóra hívtuk a nálunk végzett HírösNagyikat. Reggel még úgy tűnt, hogy elmossa az eső a programot, de mire megérkeztek az első vendégek, a felhők elvonultak és a nap is kisütött! Így zavartalanul telt a délelőtt.

Molnár Szilárd, a CédrusNet Kecskemét Program szakmai vezetője köszöntötte először a Nagyikat, majd rövid visszatekintés során felidéztük a Nagyi képzés kezdeteit. Az első csoport 2018. május 4-én kezdett. A képzés végén 22 fő kapott tanúsítványt. Az első képzést további 5 követte, így mostmár 90 hölgy és egy úr rendelkezik HírösNagyi tanúsítvánnyal.  

A mostani esemény fő célja a régi és új Nagyik találkozása, az ismerkedés, a közös időtöltés volt. A résztvevők bemutatkozása nagyon vidámra sikeredett. Beszéltek a motivációjukról, arról, hogy mi hozta őket el a képzésre, és felidéztek egy-egy kedves emléket is a képzéssel, a közösséggel, a nagyimunkájukkal kapcsolatban.  

Bemutatkozó kör

A délelőtt második felében ötletelésre, közös gondolkodásra kértük a Nagyikat.  A HírösNagyi alapképzést a tervek szerint rendszeres továbbképzések követik. Ahhoz, hogy az előadásokon a lehető leghasznosabb tudást adjuk át, és olyan témákat vegyünk elő, amelyek segítik a Nagyik működését fontos, hogy megismerjük az igényeiket, a nehézségeiket. A jelenlévő Nagyik csoportokat alakítva összegezték tapasztalataikat és ezekre alapozva továbbképzési javaslatokat tettek

Az ötletek között szerepelt az elsősegély kurzus is. Elsőként ezt a továbbképzést szervezzük meg számukra.

Csapatmunka a HírösNagyi találkozón

Vidám és tartalmas délelőttöt töltöttünk együtt. A viszontlátás és újrakapcsolódás öröme mindannyiunkat megérintett. Reméljük, hogy az első HírösNagyi találkozót újabbak követik, de addig is várunk mindenkit szeretettel más programjainkon.

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV