fbpx

HírösNagyi szolgáltatásunk jelölt a SozialMarie – Prize for Social Innovation díjra! 

Szerző: 2022. márc 2.CédrusNet Iroda, HírösNagyi képzés

A napokban kaptuk a remek és megtisztelő hírt, hogy a HírösNagyi szolgáltatás projektünket a bécsi székhelyű szakmai zsűri 275 pályázatból jelölte a SozialMarie – Prize for Social Innovation díjra! 

A SozialMarie a társadalmi hatású és innovatív, működő projekteket díjazza. A SozialMarie Európa első társadalmi innovációs díja, amit 2005 óta ítélnek oda. Már erre a szűk, 34-s listára bekerülni is óriási megtiszteltetés, hiszen 6 országból küldtek jobbnál jobb projekteket

A zsűri egy következő ülésen dönt arról, hogy a jelölt projektek közül melyeknek kívánja odaítélni a SozialMarie Díjat. Május 1-én a díjátadón 15 nyertes projektet tüntetnek ki a nyilvánosság és a média előtt.   

2022. április 6-12. között minden jelölt projekt indul a SozialMarie közönségdíjért, ahol bárki szavazhat a kedvenc projektjére. Ha eljön az idő, a weboldalukon minden egyes projekt mellett megjelenik egy „szavazz most” gomb (https://sozialmarie.org/hu/projects). A Közönségdíj nyertese 1000 eurót kap oktatási-fejlesztési célokra. Ha ez elindul, jelezni fogjuk. Kérjük, segítsék, hogy itt is jól szerepeljünk! 

Reméljük, ezzel a kis nemzetközi sikerrel is öregbíthetjük az innovációkra nyitott Kecskemét város, a Hírös Agóra és persze a szuper nagyijaink hírét!  

A CédrusNet Kecskemét Program HírösNagyi szolgáltatásáról további információ kérhető a CédrusNet Kecskemét Iroda munkatársaitól, munkanapokon 08:00 és 12:00 óra között a következő telefon számon: 76/326-045

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Szécshenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV