fbpx

HírösNagyi szolgáltatásunk jelölt a SozialMarie – Prize for Social Innovation díjra! 

Szerző: 2022. márc 2.CédrusNet Iroda, HírösNagyi képzés

A napokban kaptuk a remek és megtisztelő hírt, hogy a HírösNagyi szolgáltatás projektünket a bécsi székhelyű szakmai zsűri 275 pályázatból jelölte a SozialMarie – Prize for Social Innovation díjra! 

A SozialMarie a társadalmi hatású és innovatív, működő projekteket díjazza. A SozialMarie Európa első társadalmi innovációs díja, amit 2005 óta ítélnek oda. Már erre a szűk, 34-s listára bekerülni is óriási megtiszteltetés, hiszen 6 országból küldtek jobbnál jobb projekteket

A zsűri egy következő ülésen dönt arról, hogy a jelölt projektek közül melyeknek kívánja odaítélni a SozialMarie Díjat. Május 1-én a díjátadón 15 nyertes projektet tüntetnek ki a nyilvánosság és a média előtt.   

2022. április 6-12. között minden jelölt projekt indul a SozialMarie közönségdíjért, ahol bárki szavazhat a kedvenc projektjére. Ha eljön az idő, a weboldalukon minden egyes projekt mellett megjelenik egy „szavazz most” gomb (https://sozialmarie.org/hu/projects). A Közönségdíj nyertese 1000 eurót kap oktatási-fejlesztési célokra. Ha ez elindul, jelezni fogjuk. Kérjük, segítsék, hogy itt is jól szerepeljünk! 

Reméljük, ezzel a kis nemzetközi sikerrel is öregbíthetjük az innovációkra nyitott Kecskemét város, a Hírös Agóra és persze a szuper nagyijaink hírét!  

A CédrusNet Kecskemét Program HírösNagyi szolgáltatásáról további információ kérhető a CédrusNet Kecskemét Iroda munkatársaitól, munkanapokon 08:00 és 12:00 óra között a következő telefon számon: 76/326-045

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV