fbpx

Elindult HírösNagyi képzésünk 

Szerző: 2023. máj 17.HírösNagyi képzés, Képzések

Idei első HírösNagyi képzésünk 7 fő részvételével indult el május 11-én. A képzés során önismereti tréner, családterapeuta, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, gyermekorvos segíti a leendő HírösNagyikat, hogy megfelelő tudással felvértezve vállaljanak feladatokat a kecskeméti családoknál. 

A héten elindult a tavaszi HírösNagyi csoportunk, mely a képzés indulása óta a hatodik csoport. A résztvevők különböző indíttatásból jelentkeztek a képzésre: van aki 9 éve nyugdíjas és újra tanulni vágyott, más a hamarosan érkező unokáját szeretné felkészülten várni. 

A képzés első napján az ismerkedő kör után Varjú Lajos önismereti trénerrel többek között arra keresték a választ a résztvevők, hogy hogyan kommunikáljon, milyen tudással, attitűddel, gyakorlati tapasztalattal rendelkezzen a HírösNagyi. Gyakran elhangzott a nap folyamán a határok megtartása is, ami fontos a Nagyinak saját védelme érdekében, és fontos a család szempontjából is az egészséges kapcsolat fenntartása miatt. 

A képzés második napján Karsainé Soós Katalin gyógypedagógus, családterapeuta sok fontos ismeretet adott át a hallgatóknak a gyermekek pszichés fejlődéséről, nevelési stílusokról és a családtípusokról. Az egész napos előadást gyakorlatok és kisfilmek is színesítették. 

A továbbiakban a leendő Nagyik többek között játszani tanulnak, megismerkednek a gyakoribb gyermekbetegségekkel, digitális élménytúrán vesznek részt. A képzés május 30-án tanúsítvány átadásával zárul.  

A végzett HírösNagyik fontos szerepet töltenek be a kecskeméti családok életében, ugyanis folyamatos vagy alkalmi jellegű jelenlétükkel gördülékenyebbé válik a családi logisztika. Nagy könnyebbséget jelent a fiatal szülőknek, ha biztonságban tudhatják gyermekeiket, míg ők ügyet intéznek, dolgoznak vagy kettesben szeretnének időt tölteni. 

Kövess minket:

► Web: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/

► Facebook: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cedrusnet-kecskemet

#hírösnagyi#cédrusnetkecskemét#kecskemét#aktívidősödés#nagyi#pótnagyi

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Szécshenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV