fbpx

Elindult HírösNagyi képzésünk 

Szerző: 2023. máj 17.HírösNagyi képzés, Képzések

Idei első HírösNagyi képzésünk 7 fő részvételével indult el május 11-én. A képzés során önismereti tréner, családterapeuta, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, gyermekorvos segíti a leendő HírösNagyikat, hogy megfelelő tudással felvértezve vállaljanak feladatokat a kecskeméti családoknál. 

A héten elindult a tavaszi HírösNagyi csoportunk, mely a képzés indulása óta a hatodik csoport. A résztvevők különböző indíttatásból jelentkeztek a képzésre: van aki 9 éve nyugdíjas és újra tanulni vágyott, más a hamarosan érkező unokáját szeretné felkészülten várni. 

A képzés első napján az ismerkedő kör után Varjú Lajos önismereti trénerrel többek között arra keresték a választ a résztvevők, hogy hogyan kommunikáljon, milyen tudással, attitűddel, gyakorlati tapasztalattal rendelkezzen a HírösNagyi. Gyakran elhangzott a nap folyamán a határok megtartása is, ami fontos a Nagyinak saját védelme érdekében, és fontos a család szempontjából is az egészséges kapcsolat fenntartása miatt. 

A képzés második napján Karsainé Soós Katalin gyógypedagógus, családterapeuta sok fontos ismeretet adott át a hallgatóknak a gyermekek pszichés fejlődéséről, nevelési stílusokról és a családtípusokról. Az egész napos előadást gyakorlatok és kisfilmek is színesítették. 

A továbbiakban a leendő Nagyik többek között játszani tanulnak, megismerkednek a gyakoribb gyermekbetegségekkel, digitális élménytúrán vesznek részt. A képzés május 30-án tanúsítvány átadásával zárul.  

A végzett HírösNagyik fontos szerepet töltenek be a kecskeméti családok életében, ugyanis folyamatos vagy alkalmi jellegű jelenlétükkel gördülékenyebbé válik a családi logisztika. Nagy könnyebbséget jelent a fiatal szülőknek, ha biztonságban tudhatják gyermekeiket, míg ők ügyet intéznek, dolgoznak vagy kettesben szeretnének időt tölteni. 

Kövess minket:

► Web: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/

► Facebook: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cedrusnet-kecskemet

#hírösnagyi#cédrusnetkecskemét#kecskemét#aktívidősödés#nagyi#pótnagyi

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV