fbpx

Elindult az idei év első Időslátogató képzése 

Szerző: 2023. márc 8.Időslátogató képzés

Elindult az idei év első, a CédrusNet Kecskemét Program megújult elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtó Időslátogató képzése. 

A tanfolyamon a hallgatók felkészülnek arra, hogy hogyan segíthetik az idős embereket és családjaikat a különböző élethelyzetekben, hogyan tudnak időt, odafordulást, türelmet és figyelmet szentelni a vállalt idősre és szociális környezetére.  

A képzés alatt tanultakat nem csak a rájuk bízott idősek hasznára, hanem a saját testük, lelkük ápolására is használhatják.  

A képzés első napján Molnár Szilárd szakmai vezető bemutatta a CédrusNet Kecskemét Programot és annak fontosabb elemeit, kiemelve a felnőttkori tanulás jelentőségét az aktív idősödés folyamatában. 

Kecskemét idősügyi helyzetéről, szociális rendszeréről, valamint az utóbbiban az időslátogatók szerepének lehetőségeiről Csonka Imre, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának szociális- és gyermekvédelmi igazgatója beszélt.  

A napot Sinkó Éva coach szakemberrel zárták a hallgatók. Az ő vezetésével egy aktív önismereti- és asszertív kommunikációs tréning zajlott, ami egy biztos alapot nyújt a későbbi munkavállaláshoz. 

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Kápolna utca 24.
Kecskemét
6000

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 326 045
Email címünk
kapcsolat
@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV