fbpx

Elindult az idei év első Időslátogató képzése 

Szerző: 2023. márc 8.Időslátogató képzés

Elindult az idei év első, a CédrusNet Kecskemét Program megújult elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtó Időslátogató képzése. 

A tanfolyamon a hallgatók felkészülnek arra, hogy hogyan segíthetik az idős embereket és családjaikat a különböző élethelyzetekben, hogyan tudnak időt, odafordulást, türelmet és figyelmet szentelni a vállalt idősre és szociális környezetére.  

A képzés alatt tanultakat nem csak a rájuk bízott idősek hasznára, hanem a saját testük, lelkük ápolására is használhatják.  

A képzés első napján Molnár Szilárd szakmai vezető bemutatta a CédrusNet Kecskemét Programot és annak fontosabb elemeit, kiemelve a felnőttkori tanulás jelentőségét az aktív idősödés folyamatában. 

Kecskemét idősügyi helyzetéről, szociális rendszeréről, valamint az utóbbiban az időslátogatók szerepének lehetőségeiről Csonka Imre, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának szociális- és gyermekvédelmi igazgatója beszélt.  

A napot Sinkó Éva coach szakemberrel zárták a hallgatók. Az ő vezetésével egy aktív önismereti- és asszertív kommunikációs tréning zajlott, ami egy biztos alapot nyújt a későbbi munkavállaláshoz. 

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV