fbpx

Befejeződött az 5. Időslátogató képzés

Szerző: 2023. márc 24.Időslátogató képzés

Tegnap újabb 17 Időslátogató vette át a tanúsítványt annak igazolásaként, hogy részt vett a 46 órás képzésen.

Az új és a megújított ismeretek birtokában kezdhetik meg új hivatásuk gyakorlását, hisz Időslátogatónak lenni nem csupán egy munkakör, hanem egy olyan társadalmi szerepvállalás, amely példát mutathat az elkövetkező generációk számára.

Az időslátogató egy olyan személy, aki az idős embereknek társaságot biztosít: éppúgy segít a mentális egészség megőrzésében, mint a még megvalósítandó álmok elérésében. Nem kell, hogy a nyugdíjas kor magányosan és unalmasan teljen. Az időslátogató remek lehetőséget biztosít arra, hogy színes, minőségi életet éljen a látogatott.

Az időslátogató nem ápoló, nem gondozó, hanem társ a mindennapi élet apró-cseprő dolgaiban, segít a bevásárlásban, az internetes ügyintézésben, vagy felolvas, kulturális programra kísér, esetleg csak beszélget álmokról vagy emlékekről.

A képzés során olyan neves előadókkal és szakemberekkel dolgozhattak együtt mint:

Csonka Imre – ESZII: Szociális-és gyermekvédelmi igazgató, Sinkó Éva coach, Dr. Nagy Orsolya- pszichiáter, Cserbán Józsefné- MODUS Alapítvány kuratóriumi elnöke, Simon Manka- gyakorló időslátogató, Dr. Barta Gábor- Áldozatsegítő Központ, Kiss Anna- Digitális kompetencia fejlesztés, Dr. Lódi Brigitta- Felnőtt háziorvos, Farkasné Prepszent Tünde- Szociális alapellátások, Pajkó Andrea- vállalkozásfejlesztési szakember, közgazdász.

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV