fbpx

Az önzetlen szeretet megtestesítőire, a CédrusNet Kecskemét önkénteseire ismét lehetett számítani

Szerző: 2023. dec 16.CédrusKörök

Az önzetlen szeretet megtestesítőire, a CédrusNet Kecskemét önkénteseire ismét lehetett számítani, amikor a Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület elnöke, Gál Zsombor közös munkára hívta a program tagjait.  

December 16-án, szombat délelőtt a kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola nyolcadikos tanulóival közösen készítettek el több száz adag mézeskalácsot az iskola konyhájában. Az aktív idősek tapasztalata és a fiatalok lelkesedése, kreativitása nem csak csodás mézeskalácsokat eredményezett, de közelebb is hozta a távolodó generációkat.  

Társadalmi szempontból az önkéntes munkának összetartó szerepe van, erősíti a közösséghez való tartozást, illetve általános érzelmi intelligencia fejlesztő hatása is van. A CédrusNet Kecskemét munkatársai, a Cédruskörökön keresztül, továbbra is törekszenek újabb, gyümölcsöző kapcsolatokat kiépíteni a kecskeméti városrészek lakóival-, egyesületeivel-, intézményivel, azért, hogy közösen tudjunk hozzájárulni városunk fejlődéséhez, szépüléséhez.  
 

A fiatalok az önkéntes munka révén korán látják, ezt nem anyagi előnyökért csinálják, hanem hogy a másiknak jó legyen, amiért most éppen cserébe ízletes mézeskalácsot és rengeteg pozitív, felemelő érzést kaphatnak.  

Hogy hol és mikor lehet elfogyasztani ezeket a finomságokat? Hamarosan kiderül, kövessetek minket! 😉 

BAON: https://www.baon.hu/helyi-kozelet/2023/12/nagymamak-szeretetevel-sutottek-mezeskalacsot-a-lanchid-iskolaban-galeriaval

Tudj meg többet közösségünkről:

► Web: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/

► Facebook: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cedrusnet-kecskemet

#kecskemét #cédrusnetkecskemét #széchenyiváros # cédruskör #önkéntes #önkéntesmunka #mézeskalács #karácsony  

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV