fbpx

A ZöldVitalitás CédrusKör tagjai is részt vettek a város legnagyobb faültetési akciójában

Szerző: 2022. márc 25.CédrusKörök

A Kecskeméti Fürdő mögött létrejövő Kecskeméti Erdőpark a Zöld Küldetés – 10 millió Fa Egyesület Kecskemét – és a Városi Civil Kerekasztal Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztalának kezdeményezésére valósul meg. A telepített fák regenerálják a természetet és klímavédelmi célokat szolgálnak. Változatos adottságú és fajtaösszetételű erdőgyűjtemény jön létre, mely sokszínű növényvilágot felsorakoztató, szabadon látogatható közpark lesz, ha növekedésnek indul a civilek által elültetett 30.000 fa és cserje. Ehhez a hatalmas környezetvédelmi akcióhoz csatlakoztak önkéntes segítőként a Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztal tagjaként a CédrusNet Program Zöld Vitalitás CédrusKörének tagjai is, akik szép számban vettek részt a március 19-20-i faültetésen. 

Hálás köszönet a munkájukért, mellyel hozzájárultak, hogy Kecskeméten több oxigént adó fa élhessen, ezzel is támogatva a klímavédelmet. Önkénességükkel nem csak a város közösségéért tettek sokat, hanem a maguk számára is értékteremtő, hasznos cselekedet könyvelhetnek el, ami erősíti az ember lelkét. Ez a kettő így együtt igazán nagy érték és élmény! 

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV