fbpx

2021. év Társadalmi Innovációja cím birtokosa a CédrusNet Kecskemét Program

Szerző: 2022. ápr 6.CédrusNet Iroda

A társadalmi innováció gyakorlati megvalósításában tevékenykedők fontos feladatokat teljesítenek, értéket teremtenek a társadalom csoportjai részére. Ennek elismerésére a tavalyi év legjelentősebb társadalmi innovációs teljesítményeinek feltérképezésére nyílt pályázati felhívást hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET). A 2021. év Társadalmi Innovációja címet olyan állami és önkormányzati intézmények, valamint civil szervezetek, vállalkozások nyerhették el, amelyek tavaly a társadalmi innováció terén mérhető módon, jelentős eredményt mutattak fel és fenntartható üzleti modellel rendelkeznek.

Különösen az esélyegyenlőség, társadalmi felzárkózás, családtámogatás, köznevelés, szociális és egészségügyi ellátás terén kialakított modellekre terelődött a bíráló bizottság figyelme. Az elbírálás során előnyt jelentett, ha a pályázók a helyi társadalmi csoportok bevonásával tevékenykednek, közösségépítő hatással bírnak vagy össztársadalmi, országos kezdeményezéssel jelentkeztek.

A 2021-es évben elért jelentős társadalmi innovációs tevékenységéért kiemelt szervezetként a CédrusNet Kecskemét Program elnyerte a 2021. év Társadalmi Innovációja címet!

Ezúton köszönöm a tavalyi igen komoly munkát a CédrusNet iroda remek csapatának, a CédrusNet Kecskemét Programhoz csatlakozott örökifjú szenioroknak, a támogató szakembereknek, társintézményeknek, és köszönjük, hogy az önkormányzat befogadta és azóta is támogatja a program újításait.

Idén innen folytatjuk!

A CédrusNet Kecskemét csapata

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV