fbpx

Debütált a Társadalmi Csacsogó!  

Szerző: 2022. szept 28.Társadalmi Csacsogó

2022.09.27.-én megrendezésre került CédrusNet Kecskemét Program és a Hírös Cédrus Egyesület legújabb ismeretterjesztő sorozatának a Társadalmi Csacsogónak az első eseménye. Aktuális témánk a depresszió volt, melyről szakértő vendégünkkel, Dr. Nagy Orsolya pszichiáterrel beszélgettünk.  

Az esemény során tisztázásra került, hogy mi a depresszió és mi nem az, mi az a tünetegyüttes, amely már depresszióról árulkodik, mi a különbség a depresszió és a személyiségzavar között, mik a lehetőségek a gyógyításra, hogyan segíthet valaki magán és hozzátartozóján, ha érintetté válik. Beszéltünk arról, hogy mi okozhatja a depressziót, hogy öröklődhet-e a betegség, hogy van-e a nemek között eltérés a tünetekben, és betekintést nyerhettünk abba is, hogy hogyan hatnak a gyógyszerek, kell-e minden esetben gyógyszeres kezelés. Kaptunk egy iránymutatást arra vonatkozóan, hogy milyen irányba induljunk el, ha segítségre van szükségünk és a résztvevők validált információs platformok elérhetőségével gazdagodtak annak érdekében, hogy a továbbiakban felmerülő kérdéseikre hiteles helyekről tájékozódhassanak.  A visszajelzések alapján a Társadalmi Csacsogó első rendezvénye rendkívül sikeres volt, a résztvevők ekként értékelték: 

„Vártam, örülök, hogy itt lehettem. A teljes spektrumot érintettük, nagyon hasznos volt nekem! „ 

„Átlátható lett számomra, hogy hol kezdődik a betegség. Nagyon érdekes volt a beszélgetés.” 

„Talán jó lesz, ha személyes terápiával is próbálkozom… Rendkívül kellemes személyiségű, felkészült a pszichiáter hölgy, köszönöm a lehetőséget.” 

„Volt olyan kérdés, amiben megerősítést kaptam, azt nyújtotta, amit vártam” 

„Nagyon sok érdekes dolgot hallottam, örülök, hogy itt lehettem.” 

„Érdekes volt, jó volt, várjuk a folytatást!” 

„Örülök, hogy ezzel a témával kapcsolatban kimerítő és korrekt információkat kaptam. Szívesen hallgatnék még a témával kapcsolatos, új megközelítéseket, ismereteket.” 

„Köszönöm a lehetőséget, minden felvetett kérdésemre választ kaptam!” 

„Kimerítő tájékoztatást kaptam, jó hangulatú volt az összejövetel.” 

„Nagyon értékes beszélgetést hallottam, sokat segített a megértésben.” 

„Részletes tájékoztatást kaptam, szeretnék több alkalommal részt venni a Csacsogón.” 

„Fontos információkat hallottam, örülök, hogy eljöttem, sokat segített nekem. Kíváncsian várom a többi Csacsogót is!”   

A Társadalmi Csacsogó 2022.október 25.-én 17 órakor folytatódik Galló Gyöngyi pszichológus, gyásztanácsadó szakértőnk bevonásával a „Gyásszal a szeretetért fizetünk” című beszélgetéssel, melyre a regisztrációs felület 2022.10.10. -én nyílik meg.  

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV