fbpx

7 CédrusKör – több mint 100 CédrusKör tag!

Szerző: 2021. okt 1.CédrusKörök

Büszkék vagyunk arra, hogy a szeptember elején megalakult Vacsiközi CédrusKörrel, CédrusKöreink száma hétre nőt, új tagjaink létszáma pedig meghaladta a százat. Május végén, mikor a vírushelyzet ismételten lehetővé tette a személyes kapcsolattartást, nagy élet kezdődött a CédrusNet Kecskemét Programnál. Sorra alakultak át a már meglévő CédrusKöreink, és jöttek létre újabbnál újabb városrésziek és tematikusok egyaránt. Rengeteg program, találkozó és önkéntes munka fért bele ezekbe a hónapokba, melyekről facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk.

A HírösNagyi és a Hírös Időslátogató CédrusKör zárt csoport. A Vacsiközi, Belvárosi, Széchenyivárosi, Rózsakerti és a ZöldVitalitás CédrusKörhöz bárki, bármikor csatlakozhat, nincs életkori vagy lakóhelyi megkötés.

Aki szeretne részt venni Kecskemét szenior kultúrájának színesítésében, a hagyományőrzésben és kutatásban, a Boldogasszony Rózsakert ápolásában, gondozásában, vagy a zöld életmódról szeretne tanulni, a környezetvédelem és fenntarthatóság jegyében tevékenykedni, várjuk szeretettel köreinkben.

Bővebb információ a linkre kattintva érhető el: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/cedruskorok/

Jelentkezni a +36-70/ 798-35-22-es telefonszámon lehet.

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Szécshenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV