fbpx

7 CédrusKör – több mint 100 CédrusKör tag!

Szerző: 2021. okt 1.CédrusKörök

Büszkék vagyunk arra, hogy a szeptember elején megalakult Vacsiközi CédrusKörrel, CédrusKöreink száma hétre nőt, új tagjaink létszáma pedig meghaladta a százat. Május végén, mikor a vírushelyzet ismételten lehetővé tette a személyes kapcsolattartást, nagy élet kezdődött a CédrusNet Kecskemét Programnál. Sorra alakultak át a már meglévő CédrusKöreink, és jöttek létre újabbnál újabb városrésziek és tematikusok egyaránt. Rengeteg program, találkozó és önkéntes munka fért bele ezekbe a hónapokba, melyekről facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk.

A HírösNagyi és a Hírös Időslátogató CédrusKör zárt csoport. A Vacsiközi, Belvárosi, Széchenyivárosi, Rózsakerti és a ZöldVitalitás CédrusKörhöz bárki, bármikor csatlakozhat, nincs életkori vagy lakóhelyi megkötés.

Aki szeretne részt venni Kecskemét szenior kultúrájának színesítésében, a hagyományőrzésben és kutatásban, a Boldogasszony Rózsakert ápolásában, gondozásában, vagy a zöld életmódról szeretne tanulni, a környezetvédelem és fenntarthatóság jegyében tevékenykedni, várjuk szeretettel köreinkben.

Bővebb információ a linkre kattintva érhető el: https://www.cedrusnetkecskemet.hu/cedruskorok/

Jelentkezni a +36-70/ 798-35-22-es telefonszámon lehet.

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV