fbpx

A CédrusNet Kecskemét Program beszámolója az Idősügyi Tanács ülésén

Szerző: 2022. jún 9.CédrusNet Iroda

Kecskeméten ismét összeült az Idősügyi Tanács, ahova a CédrusNet Kecskemét Program is meghívást kapott. A város képviseletében Engert Jakabné alpolgármester, a Társadalompolitikai Osztályról Csonka Imre, illetve Libor Zoltán volt jelen.  

Irodánk részéről Molnár Szilárd, szakmai vezető tartott előadást, melyben beszámolt a 2021. év eseményeiről, sikereinkről, megvalósult terveinkről, illetve a 2022. évre kitűzött célokról.  

Szilárd beszélt a CédrusNet Kecskemét Program helyzetéről, a CédrusKörök tagjainak szép számú gyarapodásáról. Szó esett még a kecskeméti idősödésügyi program fontosabb elemeiről, mint például a HírösNagyi képzésről és szolgáltatásról, a Majd a Papa megmutatja! programsorozatról, a Halló itt vagyok! szolgáltatásról, az Időslátogatókról, a Második karrier eseményeiről, a Szenior Akadémiáról, a Digitális Tudásközpontról, a Hírös Cédrus Egyesület tevékenyégéről. A beszámolóból kitűnt, hogy nem a szenioroknak szóló tömegrendezvények, a bevétel termelése a program elsődleges célja, hanem olyan társadalmi innovációk, szolgáltatások fejlesztése, bevezetése, átadása más városi intézményeknek, amelyek a szenior korosztály hozzájárulását szolgálják a város versenyképességéhez. 

Kiemelésre került továbbá, hogy az idén megkapott 2021. évi Társadalmi Innovációja díj a tavaly végzett kiemelkedő munkánk eredménye. Büszkék lehetünk még arra is, hogy a HírösNagyi szolgáltatás projektünket a bécsi székhelyű szakmai zsűri 275 pályázatból jelölte a SozialMarie – Prize for Social Innovation díjra! 

A beszámoló után az alpolgármester asszony megköszönte csapatunk áldozatos, innovatív munkáját és Kecsemét városa támogatásáról biztosított minket.  

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Kápolna utca 24.
Kecskemét
6000

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 326 045
Email címünk
kapcsolat
@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV