fbpx

A CédrusNet Kecskemét Program beszámolója az Idősügyi Tanács ülésén

Szerző: 2022. jún 9.CédrusNet Iroda

Kecskeméten ismét összeült az Idősügyi Tanács, ahova a CédrusNet Kecskemét Program is meghívást kapott. A város képviseletében Engert Jakabné alpolgármester, a Társadalompolitikai Osztályról Csonka Imre, illetve Libor Zoltán volt jelen.  

Irodánk részéről Molnár Szilárd, szakmai vezető tartott előadást, melyben beszámolt a 2021. év eseményeiről, sikereinkről, megvalósult terveinkről, illetve a 2022. évre kitűzött célokról.  

Szilárd beszélt a CédrusNet Kecskemét Program helyzetéről, a CédrusKörök tagjainak szép számú gyarapodásáról. Szó esett még a kecskeméti idősödésügyi program fontosabb elemeiről, mint például a HírösNagyi képzésről és szolgáltatásról, a Majd a Papa megmutatja! programsorozatról, a Halló itt vagyok! szolgáltatásról, az Időslátogatókról, a Második karrier eseményeiről, a Szenior Akadémiáról, a Digitális Tudásközpontról, a Hírös Cédrus Egyesület tevékenyégéről. A beszámolóból kitűnt, hogy nem a szenioroknak szóló tömegrendezvények, a bevétel termelése a program elsődleges célja, hanem olyan társadalmi innovációk, szolgáltatások fejlesztése, bevezetése, átadása más városi intézményeknek, amelyek a szenior korosztály hozzájárulását szolgálják a város versenyképességéhez. 

Kiemelésre került továbbá, hogy az idén megkapott 2021. évi Társadalmi Innovációja díj a tavaly végzett kiemelkedő munkánk eredménye. Büszkék lehetünk még arra is, hogy a HírösNagyi szolgáltatás projektünket a bécsi székhelyű szakmai zsűri 275 pályázatból jelölte a SozialMarie – Prize for Social Innovation díjra! 

A beszámoló után az alpolgármester asszony megköszönte csapatunk áldozatos, innovatív munkáját és Kecsemét városa támogatásáról biztosított minket.  

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV