fbpx

HírösNagyi gyermekfelügyelet a Hírös Agórában

Szerző: 2021. nov 22.HírösNagyi képzés

Mint azt hallhatták már, új szolgáltatás indult a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ keretein belül. A Hírös Nagyik közreműködésével ingyenes gyermekfelügyeletet vehetnek igénybe azok a szülők, akiknek pár óra szabadidőre van szükségük. Erről a szolgáltatásról beszélt Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója a Kecskeméti TV november 18-i Kiemelőjében.

Ügyvezető asszony 2 fő dolgot emelt ki, ami segítette ennek az elindulását. Az egyik az, hogy irodánk erősségeit szükségesnek látja minél jobban beintegrálni az Agóra ernyőszervezetébe. Fontos megmutatni és hangsúlyozni a közös értékeket.

A másik nem elhanyagolható szempont az, hogy sok szülő számára nem mindig van lehetőség – akár ad hoc jelleggel – valakire rábízni a gyerekeket. Fontos célunk a segítségnyújtás a szülők számára, a gyerekek pedig tartalmas időt tölthetnek a képzett és felkészült Nagyikkal.

Szó esett a szolgáltatás részleteiről is. A foglalkozáson a gyerekek a Nagyik felügyelete alatt beszélgethetnek, meséket olvashatnak, lefoglalhatják magukat, garantáltan kütyümentes környezetben. Külön hangsúlyt kapott a Nagyik képzettsége, amelyet Irodánk biztosít számukra. Mindenki, aki feladatot vállalt ennek a megvalósításában, részt vett valamelyik szakirányú képzésünkön.

Végül, de nem utolsó sorban, felhívták a szülők figyelmét a regisztráció fontosságára, amelyet egyszer kell megtenni és utána többször igénybe lehet venni a szolgáltatást.

A gyermekfelügyelet pontos szabályzatát és házirendjét megtalálhatják a Hírös Agóra weboldalán.

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV