fbpx

HírösNagyi gyermekfelügyelet a Hírös Agórában

Szerző: 2021. nov 22.HírösNagyi képzés

Mint azt hallhatták már, új szolgáltatás indult a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ keretein belül. A Hírös Nagyik közreműködésével ingyenes gyermekfelügyeletet vehetnek igénybe azok a szülők, akiknek pár óra szabadidőre van szükségük. Erről a szolgáltatásról beszélt Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója a Kecskeméti TV november 18-i Kiemelőjében.

Ügyvezető asszony 2 fő dolgot emelt ki, ami segítette ennek az elindulását. Az egyik az, hogy irodánk erősségeit szükségesnek látja minél jobban beintegrálni az Agóra ernyőszervezetébe. Fontos megmutatni és hangsúlyozni a közös értékeket.

A másik nem elhanyagolható szempont az, hogy sok szülő számára nem mindig van lehetőség – akár ad hoc jelleggel – valakire rábízni a gyerekeket. Fontos célunk a segítségnyújtás a szülők számára, a gyerekek pedig tartalmas időt tölthetnek a képzett és felkészült Nagyikkal.

Szó esett a szolgáltatás részleteiről is. A foglalkozáson a gyerekek a Nagyik felügyelete alatt beszélgethetnek, meséket olvashatnak, lefoglalhatják magukat, garantáltan kütyümentes környezetben. Külön hangsúlyt kapott a Nagyik képzettsége, amelyet Irodánk biztosít számukra. Mindenki, aki feladatot vállalt ennek a megvalósításában, részt vett valamelyik szakirányú képzésünkön.

Végül, de nem utolsó sorban, felhívták a szülők figyelmét a regisztráció fontosságára, amelyet egyszer kell megtenni és utána többször igénybe lehet venni a szolgáltatást.

A gyermekfelügyelet pontos szabályzatát és házirendjét megtalálhatják a Hírös Agóra weboldalán.

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Kápolna utca 24.
Kecskemét
6000

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 326 045
Email címünk
kapcsolat
@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV