fbpx

Városi gyermeknapi programokon a CédrusNet Kecskemét

Szerző: 2024. jún 2.CédrusNet Iroda, HírösNagyi képzés

A HírösNagyik kézműves foglalkozást tartottak. 

Az idei városi gyermeknapi rendezvény ismételten nagy sikert aratott a családok körében, ahol – a korábbi évekhez hasonlóan – a HírösNagyik is képviseltették magukat. Sátrunkban nem csak a nagyobb gyerekek, de a legkisebbek és szüleik egyaránt részt vehettek a kézműves foglalkozáson.  

A sátorban a gyerekek gyümölcsös tányérokat, dinnye vagy eper alakú kistáskákat, gyümölcs- és zöldségfigurákat, valamint dinnye alakú szemüvegeket készíthettek. Az alkotás öröme mellett a kicsik színezőkkel is szabadjára engedhették a fantáziájukat. Délelőtt és délután egyaránt négy-négy Nagyi várta a lelkes résztvevőket, akik szívesen segítettek az apróságoknak az alkotásban. 

Az esemény különleges pillanatai közé tartoztak azok a meghitt találkozások, amikor egy-egy család ismerős Nagyira bukkant, aki rendszeresen vigyáz a gyermekükre. A régi ismeretségek öröme és a szeretetteljes légkör megtöltötte a sátrat, ahol elmélyült munka folyt és amely egy kis nyugalmas szigetet jelentett a színes, pezsgő forgatagban. 

Reméljük, az idei gyermeknap emlékezetes marad mindazok számára, akik betértek a HírösNagyik sátrába és jövőre hasonló lelkesedéssel térnek majd vissza alkotni.  

Köszönjük a résztvevőknek, a HírösNagyiknak az aktív részvételt és azt az örömöt, amit általuk kaphattunk!  

#CédrusNetKecskemét #HírösNagyi #Gyermeknap #Kecskemét #kézművesfoglalkozás

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV