fbpx

A Születésünnep jubileumi záróeseményén segítettek a HírösNagyik 

Szerző: 2024. máj 24.CédrusNet Iroda

Kecskemét kiemelkedő tavaszi rendezvénysorozata a Születésünnep, mely a gyermeket váró, illetve kisgyermekeket nevelő családok számára ajánl számtalan ingyenes programot immár tizedik éve.

A rendezvénysorozat záró eseménye a városháza dísztermében került megrendezésre, melyet nagy érdeklődés övezett. A kisgyermekek számára a szervezők a Lestár Péter teremben egy rögtönzött játszószobát rendeztek be.

A gyermekeket nem csak játszószőnyeg és játékok várták, hanem 4 önkéntes HírösNagyi is, akik közös játékkal kötötték le a csemetéket, amíg folyt az ünnepség a szomszéd teremben. Nagy volt a nyüzsgés a „játszószobában”, folyamatosan jöttek-mentek a picik és szüleik.

Sokszor csak bekukkantottak, felmérték a játék-arzenált, de többen ott ragadtak ha megakadt a szemük egy-egy játékon vagy könyvön. Így a Nagyiknak bőven akadt játszótársa. A jelenlévő családok között volt, amelyik régi ismerősként köszöntötte az egyik Nagyit, hiszen – mint kiderült – évekkel ezelőtt az ő gyermekükre is vigyázott. A Nagyik nyitottan és örömmel fordultak a gyerekek felé és a közös játék reményében még a padlóra is letelepedtek. 

Legközelebb a városi gyermeknapon, 2024. május 25.-én találkozhatnak a HírösNagyikkal a családok. A Nagyik a HírösAgóra előtt külön sátorban várják a gyermekeket egy kis kézműveskedésre. 

#cédrusnetkecskemét #kecskemét #kecskemétvárosháza #születésünnep #hírösnagyik

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV