fbpx

Aktivitások > Programok

 

Programok

Kiemelt Sorozataink

Szenior Akadémia x Hírös Szabadegyetem

Programsorozatunk fő célja az idősödők tapasztalatainak hasznosítása, annak a természetes igénynek a segítése, támogatása, hogy a szenior korosztály át tudja adni élettapasztalatait, szaktudását ezzel is segítve az élethosszig tartó tanulást és az emberek közötti tudásmegosztást. Ezekben működünk együtt szeptember óta a kecskeméti Neumann János Egyetem “Hírös Szabadegyetem” kezdeményezésével.

Második Karrier

Hisszük, hogy a kiteljesedett élet nem kor kérdése, és hogy a mai társadalomnak nagy szüksége van az 50+ korú emberek tapasztalataira, tudására. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy az érintettek jelentős része nem képes kiaknázni a lehetőségeket, nehezen érvényesül, nem mer váltani. Ez a probléma hívta életre a 2. karrier sorozatot.

Közelgő események

Itt hamarosan a közelgő eseményeinkről láthatsz több információt.

"Felüdülés ilyen sokféle pozitív, innovatív emberrel együtt lenni, találkozni! És itt a mosoly ragadós! Ajánlom mindenkinek, aki még nem tudja, hogy lehet boldogan, elégedetten élni 60 felett is!"

Tokovics Klára

Nézd vissza eseményeinket

Korbarát egyetem Kecskeméten

Korbarát egyetem Kecskeméten

A Neumann János Egyetemmel való együttműködésünk, másfél éves közös munkánk ért egy nagyon fontos mérföldkőhöz a héten! A Szenior Egyetem szemeszterzáró előadása előtt jelentettük be, hogy Magyarországról elsőként, a világban pedig századikként felvették a Neumann...

bővebben
Lezárult a Hírös Szenior Egyetem tavaszi szemesztere

Lezárult a Hírös Szenior Egyetem tavaszi szemesztere

2022-ben a CédrusNet Szenior Akadémiája és a Neumann János Egyetem Hírös Szabadegyeteme már közös névvel, Hírös Szenior Egyetemként folytatta a munkát. A tavaszi szemeszterben az alábbi nagyszerű előadókat hallgathattuk: Dr. Fülöp Tamás: Közigazgatási reformok...

bővebben

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Kápolna utca 24.
Kecskemét
6000

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 326 045
Email címünk
kapcsolat
@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket