fbpx

Aktivitások > Programok

 

Programok

Kiemelt Sorozataink

Szenior Akadémia x Hírös Szabadegyetem

Programsorozatunk fő célja az idősödők tapasztalatainak hasznosítása, annak a természetes igénynek a segítése, támogatása, hogy a szenior korosztály át tudja adni élettapasztalatait, szaktudását ezzel is segítve az élethosszig tartó tanulást és az emberek közötti tudásmegosztást. Ezekben működünk együtt szeptember óta a kecskeméti Neumann János Egyetem „Hírös Szabadegyetem” kezdeményezésével.

Második Karrier

Hisszük, hogy a kiteljesedett élet nem kor kérdése, és hogy a mai társadalomnak nagy szüksége van az 50+ korú emberek tapasztalataira, tudására. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy az érintettek jelentős része nem képes kiaknázni a lehetőségeket, nehezen érvényesül, nem mer váltani. Ez a probléma hívta életre a 2. karrier sorozatot.

Közelgő események

Itt hamarosan a közelgő eseményeinkről láthatsz több információt.

"Felüdülés ilyen sokféle pozitív, innovatív emberrel együtt lenni, találkozni! És itt a mosoly ragadós! Ajánlom mindenkinek, aki még nem tudja, hogy lehet boldogan, elégedetten élni 60 felett is!"

Tokovics Klára

Nézd vissza eseményeinket

Lezárult a 2023. évi Hírös Szenior Egyetem

Lezárult a 2023. évi Hírös Szenior Egyetem

A Világgazdasági Fórum (WEF) becslése szerint 2025-re a jelenleg dolgozók felének új készségeket és képességeket kell elsajátítania vagy megújítania. Az önmenedzselés új készségei jelennek meg, amelyekkel sokkal nagyobb eséllyel lehet elhelyezkedni. Ilyenek például az...

bővebben
7 tipp azoknak, akik 50 év felett karrierváltást fontolgatnak 

7 tipp azoknak, akik 50 év felett karrierváltást fontolgatnak 

Rengeteg különböző oka lehet annak, hogy valaki a nyugdíjkorhatár betöltése után is dolgozni szeretne. Talán pénzügyi stabilitásra van szüksége, hogy gondoskodni tudjon a családjáról, vagy teli van még ambíciókkal, önmegvalósításra irányuló tervekkel. Azonban el sem...

bővebben

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Szécshenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV