fbpx

Különdíjjal ismerték el a CédrusNet Kecskemét programot

Szerző: 2023. jan 4.CédrusNet Iroda

A Településfejlesztési Szövetség a napokban adta át a Településfejlesztési Díjakat Budapesten. Kecskemét önkormányzata a CédrusNet Kecskemét programmal pályázott, és az Ember és közösség különdíjat nyerte el. A díjat Molnár Szilárd, a CédrusNet Kecskemét program szakmai vezetője és Libor Zoltán, a Polgármesteri Hivatal ifjúsági, idősügyi és esélyegyenlőségi referense vette át Dr. Tas Krisztiántól, a Településfejlesztési Szövetség elnökségi tagjától.

A díj átvételekor az alábbi méltatás hangzott el:

A CédrusNet Kecskemét Program a társadalmi idősödésre adott innovatív megoldás, amelynek legfőbb célja olyan társadalmi innovációs eszközök fejlesztése, amelyek megakadályozzák az idősödő középosztály lecsúszását, amelyek az 50 pluszos korosztályon belül érdemi változásokat generálnak a foglalkoztatás és foglalkoztathatóság, a társadalmi részvétel, a független, egészséges és biztonságos élet, valamint az aktív életvitel területein annak érdekében, hogy az egészségben töltött évek száma érdemben növekedjen a szenior korosztályban.

Idős társaink számára inspiráló aktivitási lehetőségeket nyújtani felbecsülhetetlen fontosságú. A CédrusNet Kecskemét olyan komplex program, amely a boldog időskor eléréséhez nyújt valódi segítséget. A programban kiépülő emberi kapcsolatok, a HírösNagyik kezdeményezés, a generációk közötti híd megteremtése kimondottan szép példája az önkormányzat tovább gondolt szociális szerepének. A projektet ezért a zsűri Ember és közösség különdíjban részesítette.

Fotók: Banczik Róbert és Településfejlesztési Szövetség

Forrás: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02YPcHkmgjcmW9niVMqryL3zVHPopP3VzojUEv3qJ4GwqFrh4jWVEfpzNYQo4Phz8Fl&id=100063675505685

Tarts velünk

Vedd fel velünk

a kapcsolatot

Irodánk címe

Szécshenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV