fbpx

Különdíjjal ismerték el a CédrusNet Kecskemét programot

Szerző: 2023. jan 4.CédrusNet Iroda

A Településfejlesztési Szövetség a napokban adta át a Településfejlesztési Díjakat Budapesten. Kecskemét önkormányzata a CédrusNet Kecskemét programmal pályázott, és az Ember és közösség különdíjat nyerte el. A díjat Molnár Szilárd, a CédrusNet Kecskemét program szakmai vezetője és Libor Zoltán, a Polgármesteri Hivatal ifjúsági, idősügyi és esélyegyenlőségi referense vette át Dr. Tas Krisztiántól, a Településfejlesztési Szövetség elnökségi tagjától.

A díj átvételekor az alábbi méltatás hangzott el:

A CédrusNet Kecskemét Program a társadalmi idősödésre adott innovatív megoldás, amelynek legfőbb célja olyan társadalmi innovációs eszközök fejlesztése, amelyek megakadályozzák az idősödő középosztály lecsúszását, amelyek az 50 pluszos korosztályon belül érdemi változásokat generálnak a foglalkoztatás és foglalkoztathatóság, a társadalmi részvétel, a független, egészséges és biztonságos élet, valamint az aktív életvitel területein annak érdekében, hogy az egészségben töltött évek száma érdemben növekedjen a szenior korosztályban.

Idős társaink számára inspiráló aktivitási lehetőségeket nyújtani felbecsülhetetlen fontosságú. A CédrusNet Kecskemét olyan komplex program, amely a boldog időskor eléréséhez nyújt valódi segítséget. A programban kiépülő emberi kapcsolatok, a HírösNagyik kezdeményezés, a generációk közötti híd megteremtése kimondottan szép példája az önkormányzat tovább gondolt szociális szerepének. A projektet ezért a zsűri Ember és közösség különdíjban részesítette.

Fotók: Banczik Róbert és Településfejlesztési Szövetség

Forrás: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02YPcHkmgjcmW9niVMqryL3zVHPopP3VzojUEv3qJ4GwqFrh4jWVEfpzNYQo4Phz8Fl&id=100063675505685

Tartson velünk

csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Ha szívesen csatlakozna közösségünkhöz, látogasson el irodánkba munkanapokon 8:30-12:00 óra között és töltse ki regisztrációs lapunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Irodánk címe

Széchenyi sétány 6.
Kecskemét
6000

(Széchenyi István Közösségi Ház)

 

Oldalak
Főoldal
rólunk
CédrusKörök
Hírek
Kapcsolat
Képzések
Időslátógató
HírösNagyi
Szolgáltatások
Időslátogatók
HírösNagyik
Gondoskodó szolgálat
Halló itt vagyok!
Telefonszámunk
+36 76 444 583
Email címünk:
kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu
Kövess Minket
G-T7YPG39EJV